lauantai 6. helmikuuta 2010

Vihdoinkin muuttokunnossa!

Nyt se sitten on tapahtunut - muutto uuteen kotiin. Sitä on odotettu jo viimeiset kaksi kuukautta ja viimein tammikuun viimeisenä torstaina saimme muuttoluvan uuteen Kuusamo Hirsitaloon!

Loppu oli yhtä tuskaa - viimeistä edellisenä perjantaina sattui ikävä tapaturma ja sirkelöin paria sormea. Oli sovittu talonäyttö sunnuntaiksi ja sitten edeltävänä perjantai-iltana viimeistä halkaisua tehdessäni sirkeli hyökkäsi sormien kimppuun. Mitä tästä taas opin? Koskaan ei ole liian suurta palaa, etteikö pitäisi käyttää apuavälinettä halkaisussa.


Onneksi saimme talkooapua lauantaiksi, jotta saimme talon siihen kuntoon, että sitä kelpasi näytellä.

Porukkaa kävi ihan mukavasti ja suurin osa piti näkemästään. Ja niin pidämme mekin, kun vielä saisi kaikki listat paikoilleen.

Lopussa kävi sitten vielä niin, että ovitoimittajalta oli tullut lasiparioveen väärän mittainen yläpuu ja se piti sitten saadanopsaan paikalle. Ja suht nopeasti yläpuu saapuikin ja ovi saatiin parin päivän viiveellä paikoilleen, ei näyttelyksi kuten piti, mutta kuitenkin.


Näkymä olohuoneesta ruokailutilaan. Rannikon Pertin muuraama takka.

Alakerran aula, portaat Lappiportailta.Näkymä olohuoneen ja ruokailutilan kulmalta keittiöön. Keittiö on Petralta.Vasemmalla pesuhuone. Laatat Pukkilasta ja Rautiasta. Oikealla kaverien tekemä sauna. Se on siisti!
Kylpyamme on tavallinen ilman poreita. Allas Wedi-levyineen on Salon Kaakelista.
Lopetan blogin kirjoittelun nyt tähän. Kiitän kaikkia projektiin osallistuneita ja ERITYISESTI VAIMOA, joka on kestänyt rakennusurakan tuoman stressin ja lastenhoitojärjestelyt hyvin! Kuusamon Hirsitaloja kiitän hyvästä palvelusta, Lounais-Suomen myyjien kanssa oli ja on ilo työskennellä!